Resultaat 2018/2019

Only for Men vertegenwoordigt de Mannen van Nederland op het gebied van mode, maar zet zich ook in voor mannen die zich in een minder positieve positie bevinden. Met de Mannen voor Mannen Stichting wordt geld ingezameld voor prostaatkanker. Zo is in 2018 ruim 10.000 euro opgehaald voor deze stichting.

Prostaatkanker is één van de meest voorkomende ziektes onder de Mannen van Nederland. Ruim 10.000 mannen per jaar krijgen deze ziekte. Dit zijn er 10.000 teveel! Daarom maken we samen een vuist tegen prostaatkanker!

Geld inzamelen in winkels

De Mannen voor Mannen Stichting zamelt geld in voor KWF Kankerbestrijding om onderzoeken te steunen, extra voorlichtingen te geven en patiënten te ondersteunen. Ook afgelopen jaar zijn er vele activiteiten georganiseerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen. In alle Only for Men winkels staan doneerboxen waardoor iedereen een steentje kan bijdragen. Ook zijn er in de winkels speciale kerstballen en pins verkocht, waarvan de volledige opbrengst naar de stichting is gegaan.

Evenementen voor de stichting

Naast de doneerboxen en de acties in de winkels, heeft de Mannen voor Mannen Stichting het afgelopen jaar diverse evenementen georganiseerd om extra geld in te zamelen voor het KWF. In totaal hebben wij hiermee ruim €25.000,- opgehaald voor de stichting.

2020

Ook in 2020 gaat de stichting weer hun best doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen en zich in te zetten voor prostaatkanker. Wil jij ook een steentje bijdragen aan de Mannen voor Mannen Stichting? Neem dan deel aan één van de activiteiten of doneer een bijdrage op NL09ABNA 0612 7465 85 t.n.v. Mannen voor Mannen Stichting. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en events via www.mannenvoormannen.com.