Only for Men Ride

Only for Men Ride

Mannen onder elkaar, samen op de fiets en geen opmerkingen over rondvliegend testosteron. Deelnemers die begrijpen dat het gezellig is om samen een rondje te fietsen over fantastische wegen. Ieder jaar organiseren we de Only for Men Ride voor de vaste klanten van Only for Men. Voor de gezelligheid, maar ook om geld in te zamelen voor onze stichting! Bekijk hieronder de voorgaande edities.

September 2019

Deze zesde editie vond plaats in Nieuwegein. Samen met ex-profwielrenner Michael Boogerd, is er weer een mooi bedrag opgehaald voor het goede doel!

September 2018
Op zondag 30 september zijn we weer met circa 50 enthousiaste Only for Men klanten op de fiets gestapt om geld op te halen voor de Mannen voor Mannen Stichting. Deze vijfde editie vond plaats rondom Waalwijk in samenwerking met ex-wielerprof Johnny Hoogerland.

Mei 2018
Op zondag 27 mei 2018 vond de vierde editie van de Only for Men Ride plaats. Ditmaal was de exclusieve wielertocht met 50 enthousiaste deelnemers rondom Veghel samen met ex-wielerprof Michael Boogerd. Naast een gezellige en sportieve dag, is er ook ruim €500,- ingezameld voor de Mannen voor Mannen Stichting!

Juli 2017
Op zondag 2 juli 2017 organiseerden wij in samenwerking met Only for Men de Only for Men Ride. Als special guest was Johnny Hoogerland bij het event in Rosmalen aanwezig. Deze ex-wielrenner van Team Roompot-Oranje peloton is natuurlijk bekend van zijn successen in de Tour de France en zijn Nederlands Kampioenschap in 2013. Door middel van speciale Only for Men & Mannen voor Mannen wielerkleding hebben we deze dag maar liefst €800,- ingezameld voor onze stichting!